perjantai 3. huhtikuuta 2020

Kampausnäytöt

6.3 Tein juhlakampauksen missä käytin valkkia. Tein asiakkaalle asiakasanalyysin ja kuuntelin hänen toiveitaan. Tein kampauksen pohjalle rullakampauksen. Sen jälkeen aloin tekemään itse kampausta.
Asikkaan toive oli saada niskanuttura ja sivulle ns. solmuja.

Asiakasanalyysi:


Ennen:


Rullakampaus:

Ennen rullien laittoa pesin hiukset ja laitoin muotovaahtoa.
 

Valkin kiinnitys:

Valkin kiinnitin sormikiharoihin jotka olin tehnyt.
Sen jälkeen aloin kokoamaan kampausta valkin päälle.

Valmis kampaus:


Kampauksesta mielestäni tuli ihan ok. Asiakas tykkäsi!


6.3 tein myös toisen näyttökampauksen. Asiakkaan toiveena oli todella rentokampaus ja mieluiten hiukset auki. Joten aloitin tekemään asiakasanalyysiä. Ehdotin että kiharretaan hiukset ja laitetaan hiuskoriste tuomaan vähän eloa. Asiakkaan mielestä oli hyvä idea.

Asiakasanalyysi:



Ennen:


Kampaus:

Kampaukseen lisäsin oikean kukkasen jonka hain Salon Kukkakimpusta. Kukkanen toi kivaa piristystä ja molemmat tykättiin kovasti.


13.3 Tein viimisen kampausnäytön. Asiakkaan toive oli saada niskanuttura juhliin. Tein taas asiakasanalyysin ja rupesin hommiin. Kiharsin asiakkaan hiukset kampauksen pohjaksi.
Tässä työssä laitoin ponihännän ja tuperasin sen ja laitoin hiusverkon päälle. Tämän jälkeen aloin kokoomaan kampausta tupeerauksen päälle. Asiakkaalla oli todella paljon hiuksia.

Asiakasanalyysi:



Kihartamisen jälkeen:



Tupeeraus ja hiusverkko:



Kampaus valmiina:
 Kampaus oli onnistunut kaiken puolin. siitä tuli näyttävä. Asiakas oli todella tyytyväinen lopputulokseen.

Kampausnäytöt onnistuivat mielestäni paremmin kuin osasin odottaa , koska se ei vielä ole ihan minun vahvuuteni, mutta tyytyväinen olen lopputuloksiin. 😁

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Asiakastyö

Tänään liikkeessä 29.4 tein yhden miestenhiusten leikkauksen, josta en tietenkään muistanut ottaa kuvaa. :D Ja yhden koko pää raidoituksen j...